INTERIEURBOUW,  STANDBOUW EN EVENEMENTENBOUW

Decomedia is ook gespecialiseerd in de standbouw en interieurbouw. Wij hebben alles in huis voor het ontwerp, bouwen en inrichten van interieurs, stands en displays. Onze beursstands zijn te zien op beurzen en evenementen in binnen- en buitenland. Wij kunnen u voorzien van displays of beursstands op maat om een representatieve stand te realiseren voor uw bedrijf. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in modulaire standbouw en systemen van Aluvision.

Naast onze jaren van ervaring met belettering en decoratie, hebben we ook kennis van de nieuwste toepassingen en technische mogelijkheden voor een moderne beursstand. Denk hierbij aan een display met touchscreen, (LED) verlichting, audiovisuele toepassingen, maar ook aan het gebruik van Virtual Reality. Hiervoor werken wij ook samen met andere interieur- en standbouwers, om het beste resultaat mogelijk te krijgen. Zo kan Decomedia een opvallende stand creëren voor uw bedrijf, van een creatief ontwerp tot realisatie.

Complete service

Al onze interieurs en stands zijn full-service producten. Wij verzorgen alles, van ontwerp tot aan de opbouw van uw beursstand. Ook belettering, displayverlichting, stroom en IT maken onderdeel uit van onze service. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over het inhuren van andere externe partijen, en leveren wij een complete, representatieve beursstand voor uw bedrijf.

 

Modulaire standbouw

De basis voor al onze stands is een Aluvision frame. Dit modulaire systeem ziet er strak uit en de mogelijkheden zijn oneindig. Met dit soort modulaire standbouw kunnen we maatwerk leveren naar uw wensen. We staan open voor overleg en suggesties en denken graag met uw mee over hoe uw bedrijf het beste tot zijn recht komt op een beurs of expo.

 

Virtual Reality

Nu kunt u ook Virtual Reality of Augmented Reality gebruiken om uw beursdisplay tot leven te laten komen. Met gebruik van bijvoorbeeld een VR-bril bij uw stand, kunt u bezoekers een volledige, virtuele ervaring geven. Ook voor deze moderne oplossingen leveren wij maatwerk, en staan we voor u klaar van ontwerp tot toepassing.

Decomedia

Kievitsven 66D
5249 JK Rosmalen
073 720 00 71
06 51751864
info@decomedia.nl

Decomedia

Contactformulier

1 + 6 =