Audiovisueel

Installatie proces

 

Als dienstverlenend bedrijf blijven wij van begin tot eind betrokken bij de installaties die wij voor u doen. Niet alleen bieden wij u hoogwaardige installatiediensten door nieuwe installaties te leveren. Ook zijn wij in staat om uw bestaande audiovisuele installaties naar een hoger niveau te brengen.

Wij staan klaar voor vele verschillende bedrijven, organisaties, scholen, en retailers. Ook voeren wij onze verkoop en installatie diensten aan bij beurzen en evenementen. Dit integreren wij ook in onze standbouw services.

 

Producten en diensten

 

Bij ons wordt er gebruik gemaakt van veel verschillende producten. Van projectoren, displays, en touchscreens tot digitale schoolborden, videowalls, besturingssystemen en geluidsinstallaties. Ons team heeft hier veel ervaring in waar wij goed gebruik van maken om uw bedrijf zo goed mogelijk te helpen.

Hiernaast bieden wij uw bedrijf ook buitengewoon grondige proactieve serviceverlening. Wij kunnen onze installaties 24/7 monitoren zodat wij u kunnen helpen zodra er problemen optreden. Op deze manier komt u als onze klant nooit voor verrassingen te staan.

Wij verzorgen en realiseren alle opdrachten die u voor ons heeft. Van engineering en assemblagewerk, tot alle bijbehorende services en proactie.