Led projecten

In opdracht van Interfilling hebben wij reeds mooie opdrachten mogen verzorgen o.a. diverse LEDframes met pees doek maar ook:

  • aankleding fabriekshal
  • kantoor- en bedrijfskantine
  • bedrijfsvoertuigen en diverse oplossingen voor bewegwijzering

Interfilling is een afvul en verpakkkingsbedrijf voor de cosmetica branche die gespecialiseerd is in het verwerken van producten voor de Nail Care sector. Tevens beschikt Interfilling over een groot assortiment verpakkingen die uit voorraad leverbaar zijn. Denk hierbij aan flesjes, kwastjes, doppen, kunststof flessen en potten. Ook bieden we op dit moment een extra snelle levertijd voor de verwerking van desinfectie en hygiëne vloeistoffen. We bieden de beste oplossingen voor uw gehele productlijn.

 

Bij digitale LED-strip kan elke Led individueel aangestuurd worden, dit is mogelijk doordat er een chip in de led zelf zit.  De aansturing kan doormiddel van een bijhorende controller maar ook met een arduino of een raspberry pi. Hierdoor is digitale LED-strip geschikt voor het maken van displays en videoschermen. De gebruikte RGB LED-chips zijn geïntegreerd in een behuizing en vormen samen een volledig digitaal aanstuurbare full-color pixel. De LED-strip biedt een extra hoge lichtopbrengst.  Anders dan gewone RGB ledstrips die enkel volledig van kleur kunnen veranderen.

Hiernaast ziet u dan ook een voorbeeld video.