Kinderopvang Eigenwijze

Realisatie Autobelettering

Eigenwijze kinderopvang

In één aaneengeschakelde, rijke leefomgeving kunnen kinderen spelen en leren afwisselen en dragen we als een team de verantwoordelijkheid voor een optimale, constante ontwikkelingslijn.

Panas B.V.

Realisatie Autobelettering

Panas B.V.

Panas: uw zakelijke communicatiespecialist

We zijn als bedrijf gespecialiseerd in een aantal zeer gerichte doelgroepen: Makelaars, financiële dienstverleners, advodaten en de automotive branche. Ons specialisme bestaat uit het realiseren van telefoniekoppelingen met branchespecifieke CRM-pakketten. Daarnaast kennen we als geen ander de communicatiebehoefte per doelgroep. Dit is essentieel in het aanbieden van een gepast pakket.

Verkeerschool Bakker

Realisatie belettering

Verkeersschool Bakker geeft sinds 1991 rijlessen.
Voorheen gevestigd in Herpt en sinds 2013 aan het Plein in Vlijmen.

We werken met ervaren betrouwbare gediplomeerde instructeurs waar kwaliteit voorop staat.

Studio van Wel

Realisatie nieuwe huistijl

Studio van Wel is een professioneel en jong bedrijf dat elke opdracht in spuitwerk en in maatwerk meubels, voor particulieren en zakelijke opdrachtgevers, vakkundig uitvoert. Wij maken en spuiten designmeubelen, keukens, kastenwanden, inloopkasten, kantoormeubelen, tafels, stoelen en andere meubels voor zowel binnen als buiten. Ook renoveren wij uw interieur door het voorzien van een nieuwe eigentijdse kleur. Studio van Wel bekijkt met u uw wensen, adviseert u bij de vorm- en kleurkeuze en realiseert uw opdracht snel, creatief en vakkundig.