BeMatrix ONDERDELEN

 

Frames

De stevige- en flexibel inzetbare frames van beMatrix zijn ideaal voor onze circulaire stands. beMatrix gebruikt hoogwaardige materialen waarmee wij prachtige stands voor u kunnen bouwen. Ook bieden deze frames de mogelijkheid voor ons om uw stands te voorzien van grensverleggende onderdelen.

Xtreme Solutions

Wij bieden ook de mogelijkheid om verdiepingsvloeren in stands te bouwen. Wij zorgen er uiteraard voor dat deze stands betrouwbaar en veilig zijn. Op deze manier kunt u focussen op het bieden van een spectaculaire ervaring voor uw doelgroepen.

LedSkin

Naast indrukwekkende constructies kunnen wij dankzij Ledskin uw stand ook voorzien van opvallende en moderne weergave van verschillende video’s binnen de stands die wij hiermee voor u bouwen. Op deze manier kunt u garanderen dat uw stand op elke beurs de aandacht trekt.

Track Lights

In de basis zorgen wij dat uw stands zijn voorzien van precies de juiste verlichting. De Track Lights zorgen ervoor dat de juiste verlichting naadloos in uw stands verwerkt wordt.

 

beConstruct

Voor bijzondere constructies gebruiken wij de profielen van  beConstruct deze zijn bieden meer mogelijk heden en zijn met onze standaard frames in te verwerken. Inspriratie nodig?
download de brochure hierover.

Grensverleggende presentatie

 

Met bovenstaande mogelijkheden zorgen wij ervoor dat ook uw stand uitnodigend en een beleving is voor uw bezoekers en doelgroepen. In deze video kunt u precies zien wat er allemaal mogelijk is. Laat u zich inspireren, en daarna samen sparren om ideeën en mogelijkheden te bespreken voor uw beursstand. Wij staan klaar om hieraan vorm te geven, en wij zijn bereid om deze materialen internationaal in te zetten. Meer informatie over onze stands vindt u met de knop hieronder.

Circulair en duurzaam

 

Wij bouwen circulaire stands met de onderdelen van beMatrix. Dit betekend dat wij altijd zoveel mogelijk onderdelen opnieuw gebruiken. Deze methode van standbouw geeft ons de mogelijkheid om indrukwekkende stands voor een lagere prijs te bouwen. Naast lagere kosten zorgt dit er ook voor dat de stands die wij bouwen duurzaam zijn. Als uw bedrijf de focus legt op het verminderen van uitstoot, dan past onze methode van standbouw daar zeer goed bij.

Hieronder verwijzen wij u graag naar de duurzaamheidscertificaten- en charter van beMatrix. Hierin kunt u lezen over hoe onze partner kijkt naar verduurzamen, en de erkenning die zij hiervoor hebben gekregen.