LICHTBEREKENINGEN LATEN MAKEN

Lichtplan laten maken

Wilt u een lichtplan laten maken voor uw bedrijfspand, kantoor of werkplaats? Wij kunnen een lichtadvies op maat maken voor uw bedrijf. DecoMedia beschikt over de kennis en software voor LED verlichting, binnen- en buitenverlichting. Hiervoor maken wij gebruik van een lichtberekeningsprogramma zoals Relux.

Met de resultaten van de Relux lichtberekening kunnen wij direct vaststellen of een lichtplan voldoet aan de juiste eisen en richtlijnen. We leveren een uitgebreide rapportage van de lichtberekening. Denk hierbij aan de juiste armatuur specificaties, doorsneetekeningen, meetvlakken met isolijnen en 3D-visualisatie. Zo kunnen onze lichtadviseurs een compleet lichtadvies aanbieden, gericht op welke lichtoplossingen u nodig heeft voor uw bedrijf.

Een compleet lichtadvies op maat

De lichtadviseur kan een lichtadvies op maat maken voor utiliteit, industrie, retail, zorg of woningbouwprojecten. Daarnaast kunnen wij lichtoplossingen voorstellen die bestaan uit verschillende of gecombineerde lichtmerken. Wij maken naast Relux ook Dialux lichtberekeningen en we kunnen een 3D visualisatie maken van het lichtplan, zodat u direct kunt zien hoe de verlichting voor uw bedrijf eruit komt te zien.

Wij regelen alles, van een ROI- en/of een TCO-berekening tot aan de logistiek. Zo wordt u volledig ontzorgd. U en uw opdrachtgever hebben op deze manier altijd één aanspreekpunt voor het gehele lichtplan: oriëntatie en inventarisatie, het advies, het ontwerp én de uiteindelijke levering. Alles onder één dak bij DecoMedia.

Neem contact op

Met een gedegen lichtplan weet u precies wat u (en eventueel uw opdrachtgever) van ons kan verwachten. Heeft u vragen over lichtberekeningen, kosten of wilt u een lichtberekening laten maken voor uw kantoor of bedrijf? Neem dan contact op met ons en vraag naar één van onze lichtadviseurs.

Decomedia

Kievitsven 66D
5249 JK Rosmalen
073 720 00 71
06 51751864
info@decomedia.nl

Decomedia

Contactformulier

10 + 15 =