WELKOM BIJ DECOMEDIA

STANDBOUW

Stand laten bouwen? Kom kijken wat wij u kunnen bieden!

BELETTERING

Profesioneel beletteren? Ook dit doen wij als geen ander!

Wij zijn een full service standbouwer

 

Wij bieden op maat gemaakte oplossingen, met een passend ontwerp voor een succesvolle deelname aan de beurs met uw bedrijf. Ons team van experts staat garant voor betaalbare en grensverleggende stands met oog voor detail en duurzaamheid.

Zo ontzorgen wij u in het gehele proces van concept tot oplevering, zodat u zich kunt concentreren op uw business en bezoekers tijdens de beurs.

Graag laten wij u zien wat wij u allemaal kunnen bieden binnen de standbouw. Met de knop hieronder verwijzen wij u naar onze standbouw pagina.

Ontzettend vriendelijk geholpen. Denken echt met je mee, en passen aan daar waar nodig. Heel blij met het ontwerp, je hebt hier ook echt te maken met vak bekwamen mensen. Kan het bedrijf aan iedereen aanraden.

Decomedia levert advies op maat en gemaakte afspraken worden nagekomen, wat wij als heel prettig hebben ervaren.
Ze hebben ons al diverse keren uit de brand kunnen helpen.

Op welke beurzen komt u ons onder andere tegen?

11
november

MEDICA

MEDICA

Datum nov 11 - 14, 2024Zaal Messe DüsseldorfLocatie Stockumer Kirchstraße 61, Düsseldorf, West-Duitsland, Duitsland

Meer informatie

Belettering

 

Naast onze standbouw diensten bieden wij ook professionele belettering diensten. Wij hebben veel ervaring met belettering, en combineren deze ervaring met nieuwe kennis. Op deze manier zorgen zij ervoor dat wij zonder uitzondering volwaardige resultaten leveren. Voor meer informatie over onze belettering diensten, verwijzen wij u graag naar onze belettering pagina.

Audiovisueel

 

Tot slot bieden wij ook professionele audiovisuele installatie en onderhoud diensten. In het verleden hebben wij onze klanten voorzien van projectieschermen, beamers, geluidsinstallaties en beeldscherminstallaties. Wij zoeken altijd naar creatieve oplossingen om binnen het opgegeven budget de beste installaties te leveren.