STANDBOUW

BEMATRIX ONDERDELEN

Kom kijken welke mogelijkheden wij bieden

STANDBOUW PORTFOLIO

Kom kijken naar wat wij eerder hebben gebouwd

Standbouwer van concept tot bouw

Onze totaalservice voor standbouw is een van de belangrijkste aspecten van onze dienstverlening in conceptontwikkeling voor stands. Ons team is gespecialiseerd in het ontwikkelen van unieke concepten die aansluiten bij de behoeften en wensen van onze klanten. Doormiddel van uitgebreide brainstormsessies en creatieve ideeën zorgen wij ervoor dat elke stand een unieke uitstraling heeft die opvalt tussen de concurrentie.

Wij werken nauw samen met onze klanten

Naast concept bieden wij het ontwerp- en de planningsdiensten aan. Ons team werkt nauw samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat het ontwerp van de stand volledig aansluit bij uw merkidentiteit en doelstellingen. Door gebruik te maken van de nieuwste technologieën en software kunnen wij realistische 3D-visualisaties maken, zodat een goed beeld wordt verkregen van hoe de stand eruit zal komen te zien. Bovendien zorgen wij voor een gedetailleerde planning, zodat de op- en afbouw van de stand soepel verloopt en op tijd wordt afgerond.

Ons team bestaat uit ervaren professionals die bekend zijn met alle aspecten van standbouw. Wij ontzorgen u in het gehele proces van aanvraag tot oplevering van uw stand. Inclusief verlichting, geluid en andere technische installaties. Dankzij deze uitgebreide totaalservice bieden wij een ongeëvenaarde standbouw ervaring.


In het onderstaande menu verwijzen wij u graag naar diverse pagina’s waarin wij onze standbouw diensten verder toelichten.

Op welke beurzen komt u ons onder andere tegen?

28
mei

PLMA

PLMA

Datum mei 28 - 29, 2024Zaal De RAI AmsterdamLocatie Europaplein 24, Amsterdam, Noord-Holland, Nederland

Meer informatie

19
juni

PRSE

PRSE

Datum jun 19 - 20, 2024Zaal De RAI AmsterdamLocatie Europaplein 24, Amsterdam, Noord-Holland, Nederland

Meer informatie