STANDBOUW

BEMATRIX ONDERDELEN

Kom kijken welke mogelijkheden wij bieden!

STANDBOUW PORTFOLIO

Kom kijken naar wat wij eerder hebben gebouwd!

Standbouwer van concept tot bouw

Onze totaalservice voor standbouw is een van de belangrijkste aspecten van onze dienstverlening in conceptontwikkeling voor stands. Ons team is gespecialiseerd in het ontwikkelen van unieke concepten die aansluiten bij de behoeften en wensen van onze klanten. Doormiddel van uitgebreide brainstormsessies en creatieve ideeën zorgen wij ervoor dat elke stand een unieke uitstraling heeft die opvalt tussen de concurrentie.

Wij werken nauw samen met onze klanten

Naast concept bieden wij het ontwerp- en de planningsdiensten aan. Ons team werkt nauw samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat het ontwerp van de stand volledig aansluit bij hun merkidentiteit en doelstellingen. Door gebruik te maken van de nieuwste technologieën en software kunnen wij realistische 3D-visualisaties maken, zodat een goed beeld wordt verkregen van hoe de stand eruit zal komen te zien. Bovendien zorgen wij voor een gedetailleerde planning, zodat de op- en afbouw van de stand soepel verloopt en op tijd wordt afgerond.

Ons team bestaat uit ervaren professionals die bekend zijn met alle aspecten van standbouw. Wij zorgen voor een volledige opbouw en installatie van de stand. Inclusief verlichting, geluid en andere technische installaties. Bovendien zorgen wij voor een gecontroleerde inspectie van de stand om ervoor te zorgen dat deze voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. Dankzij deze uitgebreide totaalservice bieden wij een ongeëvenaarde standbouwervaring, die praktisch in unieke verrassende stands resulteren.
Uw stand krijgt de aandacht die het verdiend om meer bezoekers aan te trekken en zo bijdragen aan het succes van uw stand op verschillende evenementen en beurzen.

Decomedia

Kievitsven 66D
5249 JK Rosmalen
073 720 00 71
06 51751864
info@decomedia.nl

Decomedia

Contactformulier

2 + 14 =