Bezoek ons

Per 1 mei 2019 is DecoMedia V.O.F. ontstaan door samenvoeging van de bedrijven van Jacques Rats (Jaqcues Deco), met 35 jaar ervaring in reclame-ontwerp en standbouw business en Martijn Franken (Fast Moving Media) met ruim 15 jaar ervaring op het gebied van audiovisueel en ict.

Onze gezamenlijke expertise staat borg voor het bedenken en realiseren van betaalbare audiovisuele toepassingen en creatieve reclameproducties.

DecoMedia V.O.F. is breed georiënteerd en oplossingsgericht. Wij gaan graag de uitdaging aan om vakkundige oplossingen te bieden waarin toepassing van innovatieve technologie tot grensverleggende resultaten leidt.

DecoMedia V.O.F. ontzorgt u door totaaloplossingen en maatwerk aan te bieden, die precies voldoen aan uw wensen. Dit doen wij door verschillende vakgebieden te combineren, daardoor is er altijd wel een creatieve uitkomst te vinden. Alles wordt door ons geleverd en geïnstalleerd.

DecoMedia V.O.F. is breed georiënteerd, oplossingsgericht en gaat de uitdaging graag aan om innovatieve toepassingen te leveren die technologie en producten samenbrengen. Het is een unieke combinatie van vakmanschap en expertise.

Binnen de standbouw bieden wij een one-stop-shopping concept, waarbij onze gecombineerde expertise borg staat voor maatwerk. Uw stand wordt in eigen werkplaats opgebouwd, geprogrammeerd en uitgebreid getest, waarna onze medewerker(s) de stand naar wens in binnen- of buitenland plaatsen.
Plug and play, zodat u zich kunt richten op uw business.

In overleg met u als opdrachtgever biedt DecoMedia V.O.F. maatwerk en totaal oplossingen, waarmee we uw wensen waarmaken.

Laat u inspireren door onze creatieve ideeën !
Neem een kijkje op onze website voor het complete aanbod.

Wij zijn graag bereid uw vragen te beantwoorden. Telefonisch, per e-mail of WhatsApp, maar u kunt natuurlijk ook gebruik maken van het contactformulier.

Decomedia V.O.F.

Daviottenweg 40
5222 BH
‘s-Hertogenbosch
073 720 00 71
06 51751864
info@decomedia.nl

Decomedia

Contactformulier

8 + 10 =