3D VISUALISATIE MET VIRTUAL REALITY

Hoe werkt virtual reality?

Wilt u vast een kijkje nemen in uw nieuwe kantoor of bedrijfspand voordat het af is? Met virtual reality (VR) kunnen wij laten zien hoe uw nieuwbouw eruit komt te zien met onze aanpassingen. U zet een VR-bril op, en zo kunt u zien hoe uw omgeving er in het echt uit komt te zien. Het lijkt dan net alsof u al fysiek aanwezig bent in uw nieuwbouw omgeving.

Met een 3D visualisatie in VR kunt u direct zien hoe materialen, afmetingen en lichtinval werken in uw nieuwe ruimte. Zo kunnen we alles altijd nog aanpassen aan uw wensen. Daarnaast wordt beslissingen maken een stuk makkelijker, omdat u op de 3D visuals kunt zien hoe de ruimte er werkelijk uit zal zien.

Naast virtual reality bieden wij ook 3D visualisaties in augmented reality en mixed reality. Dit zijn alledrie interactieve 3D-ervaringen om al onze oplossingen voor uw ruimte te kunnen bekijken alsof het er al staat. Lees hieronder welke 3D-ervaring voor u de goede keuze is.

 

Virtual Reality (VR)

Als u een VR-bril opzet, plaatst u een beeldscherm voor uw ogen, zodat u enkel de virtuele 3D-omgeving ziet. Een goede virtual reality beleving overtuigt u ervan dat u met uw hele lichaam in de virtuele wereld staat. Zo kunt alvast fysiek rondlopen in uw nieuwe kantoor of bedrijfsruimte en bekijken of onze oplossingen werken in de ruimte.

Augmented Reality (AR)

Met Augmented Reality plaatst u niet zichzelf in de virtuele wereld, zoals bij VR, maar plaatst u het virtuele beeld in de echte wereld. Zo kunt u bijvoorbeeld de 3D visuals in de echte wereld plaatsen met een tablet of telefoon. Daarmee krijgt u een realistisch beeld van hoe bijvoorbeeld een meubel of een ander object in de echte omgeving zou staan.

Mixed Reality (MR)

Mixed Reality brengt de mogelijkheden van VR en AR samen in een MR bril. Je ziet daarmee door de bril zowel de echte omgeving als de 3D visuals in de ruimte. Realistische 3D beelden verschijnen dus in de echte wereld. Zo kunt u bijvoorbeeld in Mixed Reality een televisie op een echte muur plaatsen. Deze hangt er dan altijd als u met de MR bril op naar die muur kijkt.

 

Wij brengen uw 3D visuals tot leven:

 

  1. Krijg volledig interactieve VR, AR of MR ervaringen op maat met uw 3D visuals.
  2. Onze Virtual Reality 3D visuals zijn te zien op desktop, mobiel Android & IOS, maar ook op diverse merken VR brillen zoals HTC en Oculus.
  3. Snelle en betrouwbare levertijden.
  4. Wij zorgen voor de beveiliging en veiligheid van uw ontwerpen.
  5. U krijgt geoptimaliseerde VR en AR bestanden met een minimale bestandsgrootte voor makkelijk gebruik.
  6. En dit allemaal tegen een aantrekkelijke prijs. Neem contact met ons op voor meer informatie over de kosten van 3D impressies met Virtual Reality.

Onze Virtual Reality projecten draaien o.a. op:

Decomedia

Kievitsven 66D
5249 JK Rosmalen
073 720 00 71
06 51751864
info@decomedia.nl

Decomedia

Contactformulier

2 + 7 =